15-17 березня 2021р. відвідала майстер-клас "Пасхальний інтенсив". Начебто вже знаєш все, але це не так, на кожному майстер-класі отримуєш новий багаж знань. На майстер-класі були виготовлені Кулічі (Царський, заварний, з шоколадною начинкою, мигдальний, маковий кружевний), краффін-вінок, панетонне, сирні пасхи і багато інших. Також приготували різноманітні декорування, як з шоколаду так і крему. Тепер чекаю свята щоб реалізувати свої знання на своїх Великодніх виробах.
Педагогічне кредо "ЩОБ МАТИ ПРАВО ВЧИТИ ІНШИХ, ПОТРІБНО ВЧИТИСЯ САМОМУ"
четвер, 18 березня 2021 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
- 
14.11.2 018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем т...
- 
28 грудня 2018 року в лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...
- 
28 жовтня 2025 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» здобувачі освіти групи № ...
 
  





 
 
 
 
Немає коментарів:
Дописати коментар