14.11.2018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 24 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з них».
Учнями були приготовлені такі вироби: тістечко "Дружба", тістечко "Берізка", тістечко "Пень кавовий", рулет з масляним кремом та желе, рулет "Трюфельний", кекс "Сирний", кекс "Столичний", буше з кремом глазироване помадою.
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування бісквітного тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар