Підручники для учнів

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ 

Зайцева Г. Т. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів 

-  Збірник рецептур борошняних кондитерських і булочних виробів для підприємств громадського харчування 1986 р

-  Збірник рецептур борошняних кондитерських і булочних виробів


ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ

Доцяк В.С. Українська кухня. – Львів: Оріяна-нова, 1998. – 559 с.

Технологія приготування їжі. Доцяк

Збірник рецептур Клопотенка

Збірник технологічної документації

Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів by Шалимінов О.В.; Дятченко Т.П.; Кравченко Л.О.; Рачковський А.А.

МЕНЮ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТИ

Збірник технологічних карток страв

Товарознавство харчових продуктів. Сирохман в., Задорожний М.



Немає коментарів:

Дописати коментар