Блог Петренко Лесі Василівни - майстра виробничого навчання, викладача спеціальних дисциплін
Педагогічне кредо "ЩОБ МАТИ ПРАВО ВЧИТИ ІНШИХ, ПОТРІБНО ВЧИТИСЯ САМОМУ"
Головна сторінка
Відомості про майстра в/н, викладача
Портфоліо
Сертифікати, нагороди
Методичні розробки
Фотогалерея
Поговоримо
Зворотній зв’язок...
Сертифікати, нагороди
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Лабораторно - практична робота: " Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього"
14.11.2 018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем т...
Перевірочна робота "Кондитер III розряду"
28 грудня 2018 року в лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...
Кваліфікаційна пробна робота за професією "Кондитер 4 розряду"
14 лютого 2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного с...
Немає коментарів:
Дописати коментар