Блог Петренко Лесі Василівни - майстра виробничого навчання, викладача спеціальних дисциплін

Педагогічне кредо "ЩОБ МАТИ ПРАВО ВЧИТИ ІНШИХ, ПОТРІБНО ВЧИТИСЯ САМОМУ"

  • Головна сторінка
  • Відомості про майстра в/н, викладача
  • Портфоліо
  • Сертифікати, нагороди, свідоцтва, подяки
  • Методичні розробки
  • Фотогалерея
  • Поговоримо
  • Цифровий контент для уроків.
  • Зворотній зв’язок...

Опорні конспекти до лекцій

 

Приготування білкового тіста та виробів з нього.
























Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)
  • Лабораторно - практична робота: " Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього"
    14.11.2 018  року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових  технологій та ресторанного сервісу» викладачем т...
  • Перевірочна робота "Кондитер III розряду"
      28 грудня 2018 року  в лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...
  • Державна кваліфікаційна атестація
      20  лютого 2024 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходило засі...

Сторінки

  • Головна сторінка
  • Сертифікати, нагороди, свідоцтва, подяки
  • Відомості про майстра в/н, викладача
  • Портфоліо
  • Методичні розробки
  • Фотогалерея
  • Відео контент для уроків.
  • Цифровий контент для уроків.
  • Опорні конспекти до лекцій
  • Тести до уроків
  • Підручники для учнів
  • Поговоримо
  • Зворотній зв’язок...

Загальна кількість переглядів сторінки

Шукати в цьому блозі

Календар

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Годинник

Київ

Архів блогу

Тема "Водяний знак". Зображення для теми від користувача merrymoonmary. На платформі Blogger.