13.11.2018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 24 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них».
Учнями були приготовлені такі вироби: печиво листочок з шоколадом, печиво "Зірочка", кошик з білковим заварним кремом, кільце пісочне, тістечко "Персик", пиріг з сирною начинкою, сочники з сиром, пряники.
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.
Немає коментарів:
Дописати коментар