середа, 31 жовтня 2018 р.

Лабораторно-практична робота: "Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього"

 
 29.10.2018 - 30.10.2018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 24 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування дріжджового  тіста безопарним способом та виробів з нього».
Учнями були приготовлені такі вироби: пиріжки з різними начинками, булочка "Київська", булочка з маком, ватрушка, плюшка, пончики з масляним кремом, сінабон, рулет з маком, пиріг з яблуками, кулебяка. 
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування кондитерських виробів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.




   

   


   


Немає коментарів:

Дописати коментар