29.10.2018 - 30.10.2018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 24 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього».
Учнями були приготовлені такі вироби: пиріжки з різними начинками, булочка "Київська", булочка з маком, ватрушка, плюшка, пончики з масляним кремом, сінабон, рулет з маком, пиріг з яблуками, кулебяка.
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.
Немає коментарів:
Дописати коментар