пʼятниця, 26 жовтня 2018 р.

Виробничі інновації при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кондитер»


  24.10.2018 року, згідно з планом роботи Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти Київської області, в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася дискусійна панель: «Виробничі інновації при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кондитер». 
  Для майстрів виробничого навчання з 12 професійних (професійно-технічних) закладів освіти Київської області я провела майстер клас по декоруванню святкового пряника у техніці "скульптурний живопис".
  У процесі роботи всі учасники поринули в атмосферу створення скульптурного живопису квітів, підбираючи кольорову гаму кожен на свій смак.
  Кінцевий результат роботи перевершив очікування, адже вироби вийшли яскраві, різнобарвні та майстерно виконані.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар