Педагогічне кредо "ЩОБ МАТИ ПРАВО ВЧИТИ ІНШИХ, ПОТРІБНО ВЧИТИСЯ САМОМУ"
пʼятниця, 26 жовтня 2018 р.
Виробничі інновації при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кондитер»
24.10.2018 року, згідно з планом роботи Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти Київської області, в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася дискусійна панель: «Виробничі інновації при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кондитер».
Для майстрів виробничого навчання з 12 професійних (професійно-технічних) закладів освіти Київської області я провела майстер клас по декоруванню святкового пряника у техніці "скульптурний живопис".
У процесі роботи всі учасники поринули в атмосферу створення скульптурного живопису квітів, підбираючи кольорову гаму кожен на свій смак.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
-
14.11.2 018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем т...
-
14 лютого 2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного с...
-
28 грудня 2018 року в лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу&quo...
Немає коментарів:
Дописати коментар