вівторок, 7 травня 2024 р.

Лабораторно-практична робота з теми: "Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього"


      06 травня 2024 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем   Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 6 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування бісквітного тіста  та виробів з нього».


Учнями були приготовлені такі вироби:  рулет "Снікерс", рулет "Маковий", рулет з кремом та полуницею, рулет "Червоний оксамит", рулет "Екстра", рулет "Жираф", рулет з візерунком, рулет шоколадний зі смаком маршмелоу, рулет класичний з повидлом.
    Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування рулетів з бісквітного тіста;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результаті.





















Немає коментарів:

Дописати коментар