06 травня 2024 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 6 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього».

Учнями були приготовлені такі вироби: рулет "Снікерс", рулет "Маковий", рулет з кремом та полуницею, рулет "Червоний оксамит", рулет "Екстра", рулет "Жираф", рулет з візерунком, рулет шоколадний зі смаком маршмелоу, рулет класичний з повидлом.
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування рулетів з бісквітного тіста;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результаті.
Немає коментарів:
Дописати коментар