21 травня 2024 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 6 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування тістечок з різних видів тіста».
Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: тістечко "Пісочне кільце", тістечко "Кошик з джемом та білковим кремом", тістечко "Персик", тістечко "Пень кавовий", тістечко "Шоколадне", тістечко "Мадлен", тістечко "Фісташкове", тістечко "Пісочне з кремом", тарти з лимонним курдом та ганашем.
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тістечок;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар