вівторок, 21 травня 2024 р.

Лабораторно-практична робота з теми: " Технологія приготування тістечок з різних видів тіста"

  21 травня 2024 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 6 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування тістечок з різних видів тіста».

   Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: тістечко "Пісочне кільце", тістечко "Кошик з джемом та білковим кремом", тістечко "Персик", тістечко "Пень кавовий", тістечко "Шоколадне",  тістечко "Мадлен", тістечко "Фісташкове", тістечко "Пісочне з кремом", тарти з лимонним курдом та ганашем.
    Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тістечок;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.



















Немає коментарів:

Дописати коментар