14 лютого 2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу " проводилася кваліфікаційна пробна робота в групі № 26 за професією 7412 Кондитер 4 розряду.
- приготування кондитерських виробів, які відповідають кваліфікації кондитера 4 розряду;
Під час кваліфікаційної пробної роботи, оцінювалися вміння здобувачів освіти застосовувати одержані знання на практиці, враховувалися якість роботи і продуктивність праці, правильність виконання виробничих прийомів, творчість і креативність, дотримання технологічної дисципліни та правил безпеки праці.
Здобувачі освіти продемонстрували свої знання й навички, що були отримані на попередніх етапах навчання.
Немає коментарів:
Дописати коментар