понеділок, 29 квітня 2024 р.

Лабораторно-практична робота з теми: "Технологія приготування млинцевого, вафельного, пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них".

 23 квітня 2024 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 6 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування млинцевого, вафельного, пісочного, прісно здобного, пряничного тіста  та виробів з них».  

Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: пиріжки з млинчиків, торбинки з млинчиків, печиво "Мармурове", печиво "Американське",  печиво подвійне зі згущеним молоком та шоколадом, сочники з сиром, пряники, печиво "Любиме", вафельні трубочки зі згущеним молоком, вафельні ріжки з солоною карамеллю та кремом, печиво "Зірочка", млинцевий пиріг з сиром та яблуками.
   Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування млинцевого, вафельного, пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.





























Немає коментарів:

Дописати коментар