середу, 14 листопада 2018 р.

Лабораторно - практична робота: " Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього"

14.11.2018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 24 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування бісквітного тіста  та виробів з них».
    Учнями були приготовлені такі вироби: тістечко "Дружба", тістечко "Берізка", тістечко "Пень кавовий", рулет з масляним кремом та желе, рулет "Трюфельний", кекс "Сирний", кекс "Столичний", буше з кремом глазироване помадою.
   Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування бісквітного тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.

                    
 


     

 






Немає коментарів:

Дописати коментар