вівторок, 19 грудня 2023 р.

Відкритий урок теоретичного навчання на тему: «Технологія приготування білково – повітряного тіста та виробів з нього».

19 грудня 2023 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", викладачем Петренко Л. В. був проведений відкритий урок на тему «Технологія приготування білково – повітряного тіста та виробів з нього» із здобувачами освіти групи №26 за професією «Кухар; Кондитер».

Методичною метою уроку було застосування інтерактивних методів навчання під час проведення теоретичного уроку з використанням робочого зошиту.
Під час лекції, з елементами бесіди, відбулася актуалізація набутих знань учнів за допомогою інтерактивних вправ. Розповідь нового матеріалу була поєднана з візуалізацією у вигляді презентацій, навчального відео та з використанням опорного конспекту лекцій за темою уроку.
Новий матеріал закріплювався шляхом вирішення проблемних ситуацій. А також, Леся Василівна використала інтерактивне тестування.




















Немає коментарів:

Дописати коментар