вівторок, 19 грудня 2023 р.

Лабораторно-практична робота з теми: "Приготування дріжджового шарового тіста та виробів з нього"

18 грудня  2023року в лабораторії № 2  ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу»  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Приготування дріжджового шарового тіста та виробів з нього».

Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні дріжджового шарового тіста та виробів з нього, а саме: роліні шарові з м'ясом, булочка шарова з вишнею, сосиска в тісті, булочка шарова з сиром, булочка плетена з вишнею, булочка шарова з сиром, круасан зі згущеним молоком, булочка з ковбасою та сиром, маківники.
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.

















Немає коментарів:

Дописати коментар