21 грудня 2023року в лабораторії № 2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Приготування масляного бісквітного тіста та виробів з нього».
Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні масляного бісквітного тіста та виробів з нього, а саме: кекс "Столичний", кекс "Горіховий", кекс "Чайний", кекс "Сирний", кекс "Фруктовий", кекс "Двоколірний".
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар