вівторок, 9 січня 2024 р.

Лабораторно-практична робота з теми: "Приготування заварного, листового, крихтового тіста та виробів з нього".

 

     08 січня 2024 року в лабораторії № 2  ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу»  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Приготування заварного, листового, крихтового тіста та виробів з нього».

    Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні заварного, листового, крихтового тіста та виробів з нього, а саме: тістечко "Еклер", трубочка листова з кремом, кільце заварне "Парі Брест",тістечко заварне з шоколадом, тістечко "Ескімо", тістечко "Картопля обсипна", ананаси в тісті;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. 
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
















Немає коментарів:

Дописати коментар