14 грудня 2023р в ДНЗ "Київському обласному вищому професійному училищі харчових технологій та ресторанного сервісу" в групі № 6 відбулася директорська контрольна робота з предметів: "Охорона праці", "Технологія приготування їжі з основами товарознавства", "Устаткування підприємств харчування", за професією "Кухар; Кондитер".
Педагогічне кредо "ЩОБ МАТИ ПРАВО ВЧИТИ ІНШИХ, ПОТРІБНО ВЧИТИСЯ САМОМУ"
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
-
14.11.2 018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем т...
-
14 лютого 2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного с...
-
28 грудня 2018 року в лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу&quo...
Немає коментарів:
Дописати коментар