26 вересня 2022 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування млинцевого, пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них».
Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: пиріжки з млинчиків, печиво "Мармурове", печиво "червоний оксамит", печиво "Ромашка", печиво "Чорний бархат", печиво "Американське", печиво "Листочок", печиво нарізне, печиво подвійне зі згущеним молоком та шоколадом, сочники з сиром,
- технології приготування пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар