неділя, 2 жовтня 2022 р.

Лабораторно-практична робота

 26 вересня 2022 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування млинцевого,  пісочного, прісно здобного, пряничного тіста  та виробів з них».

Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: пиріжки з млинчиків, печиво "Мармурове", печиво "червоний оксамит", печиво "Ромашка", печиво "Чорний бархат", печиво "Американське", печиво "Листочок", печиво нарізне, печиво подвійне зі згущеним молоком та шоколадом, сочники з сиром, 

Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування  пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.













Немає коментарів:

Дописати коментар