28 вересня 2022 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з них».
Учнями були приготовлені такі вироби: тістечко "Берізка", рулет "Снікерс", рулет "Шоколадний", рулет з кремом та желе, рулет обсипний, тістечко "Сендвіч вавнільний з маршмелоу", тістечко "Сендвіч банановий", тістечко "Картопля обсипна", тістечко "Картопля глазирована шоколадом".
- технології приготування кондитерських виробів з бісквітного тіста;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результаті.
Немає коментарів:
Дописати коментар