понеділок, 19 вересня 2022 р.

Лабораторно-практична робота "Технологія приготування дріжджового тіста безопарним, опарним способом та виробів з нього"

 12 вересня 2022 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування дріжджового  тіста безопарним, опарним способом та виробів з нього».

    Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: пиріжки з мясом, пиріжки з яблуками,  ватрушка з сиром, пончики з масляним кремом, булочка з маком, пиріг "Хризантема", булочка "Київська".

    
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування кондитерських виробів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці
    Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.
  

  


 











Немає коментарів:

Дописати коментар