12 вересня 2022 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування дріжджового тіста безопарним, опарним способом та виробів з нього».
Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: пиріжки з м’ясом, пиріжки з яблуками, ватрушка з сиром, пончики з масляним кремом, булочка з маком, пиріг "Хризантема", булочка "Київська".
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:



Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.






Немає коментарів:
Дописати коментар