11 січня 2022року в лабораторії № 2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Приготування дріжджового шарового тіста та виробів з нього».
Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні дріжджового шарового тіста та виробів з нього, а саме: булочка шарова з кремом, булочка шарова з вишнею, троянди з ковбасою та сиром, яблуневы троянди, булочка шарова з повидлом, булочка плетена з маком, рогалики з начинками, булочки з фруктами та желе;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості страв;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар