14 січня 2022 року в лабораторії № 2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Приготування медового, білкового, бісквітного тіста та виробів з них"
- технології приготування тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні медового, білкового та бісквітного тіста та виробів з нього, а саме: тістечко "Меренга", тістечко "Меренгове божевілля", тістечко "Медовий каприз", кекс "Сирний", кекс "Столичний", кекс "Фруктовий", кекс "Шпинатний з фетою";
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар