19 січня 2022 року в лабораторії № 2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Приготування заварного, листового, крихтового тіста та виробів з нього».
Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні заварного, листового, крихтового тіста та виробів з нього, а саме: тістечко "Еклер", крокембуш, трубочка листова з кремом, кільце заварне "Парі брест",тістечко заварне з шоколадом , тістечко "Шу", тістечка крихтові;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар