20 січня 2022року в лабораторії № 2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування тортів різних видів ».
Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування різних видів тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні тортів, а саме: торт "Мусове сердце", торт "Наполеон", торт "Орео", торт "Прага", торт "Грінч", торт "Спокуса", торт "Вікенд у Парижі", торт "Незабаром березень";
- розрахунку сировини для приготування торта;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар