середа, 1 грудня 2021 р.

Лабораторно-практична робота

    01 грудня 2021 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 6 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування  пісочного, прісно здобного, пряничного тіста  та виробів з них».

Учнями були приготовлені такі вироби: печиво "Мармурове", печиво "Ромашка", печиво "Чорний бархат", печиво "Американське", сочники з сиром, пряники глазуровані. 

Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування  пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.








Немає коментарів:

Дописати коментар