01 грудня 2021 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 6 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них».
Учнями були приготовлені такі вироби: печиво "Мармурове", печиво "Ромашка", печиво "Чорний бархат", печиво "Американське", сочники з сиром, пряники глазуровані.
- технології приготування пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар