четвер, 2 грудня 2021 р.

Лабораторно-практична робота

 

 02 грудня 2021 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 6 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування бісквітного тіста  та виробів з них».

Учнями були приготовлені такі вироби: тістечко "Берізка",  рулет "Снікерс", рулет "Шоколадний",  буше "Сендвіч", тістечко "Макове", тістечко "Картопля обсипна".

Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування кондитерських виробів з бісквітного тіста;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результаті.







Немає коментарів:

Дописати коментар