вівторок, 30 листопада 2021 р.

 

 30 листопада 2021 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 6 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування дріжджового  тіста безопарним, опарним способом та виробів з нього».

    Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: пиріжки з мясом,  булочки з картоплею та грибами, сосиска в тісті, ватрушка з сиром, булочка з маком та шоколадом, пиріг "Хризантема", плюшка, булочка "Київська".
    Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування кондитерських виробів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
    Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.








Немає коментарів:

Дописати коментар