вівторок, 7 грудня 2021 р.

 07 грудня 2021 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування помадних, желейних, цукеркових мас».

Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:

- технології приготування цукеркових мас та цукерок;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості цукерок;
- темперування шоколаду;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.









Немає коментарів:

Дописати коментар