понеділок, 6 грудня 2021 р.

06 грудня 2021 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 6 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування тортів з різних видів тіста». Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби:  торт "Шварцвальд", торт "Медовик", торт "Дитяча насолода", торт "Бісквітно кремовий",  торт "Шалена орхідея",торт "Хустинка".

   Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тортів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.













Немає коментарів:

Дописати коментар