Педагогічне кредо "ЩОБ МАТИ ПРАВО ВЧИТИ ІНШИХ, ПОТРІБНО ВЧИТИСЯ САМОМУ"
вівторок, 30 листопада 2021 р.
Директорська контрольна робота
30 листопада 2021р в ДНЗ "Київському обласному вищому професійному училищі харчових технологій та ресторанного сервісу" в групі № 6 відбулася директорська контрольна робота з предметів: "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства", "Устаткування підприємств харчування", "Охорона праці" за професією "Кондитер".
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
-
14.11.2 018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем т...
-
28 грудня 2018 року в лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...
-
14 лютого 2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного с...
Немає коментарів:
Дописати коментар