четвер, 7 жовтня 2021 р.

Лабораторно-практична робота

   

 07 жовтня 2021 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування бісквітного тіста  та виробів з них».

Учнями були приготовлені такі вироби: печиво бісквітне з маком, тістечко "Берізка", тістечко "Дружба", рулет "Екстра", рулет "Шоколадний", рулет з кремом та желе, буше з вершковим кремом.

Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування кондитерських виробів з бісквітного тіста;

- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.

Немає коментарів:

Дописати коментар