19 жовтня 2021 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування тістечок з різних видів тіста».
Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: тістечко "Пісочне кільце", тістечко "Кошик з джемом та білковим кремом", тістечко "Мармурове", тістечко "Ескімо", тістечко "Персик", тістечко "Пень кавовий", капкейк шоколадний, тістечко "Каприз", тістечко "Кейк попс", тістечко "Зефірне".
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
Немає коментарів:
Дописати коментар