05 жовтня 2021 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування млинцевого, пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них».
Учнями були приготовлені такі вироби: пиріжки з млинчиків з грибами та сиром, пиріжки з м'ясом з прісно здобного тіста, печиво листочок з шоколадом, печиво "Чорний бархат", сочники з сиром, пряники глазуровані.
- технології приготування млинцевого, пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар