пʼятниця, 22 жовтня 2021 р.

 

22 жовтня 2021 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування тортів з різних видів тіста». Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: торт "Пригоди Ельзи", торт "Шварцвальд", торт "Медовик", торт "Веселка", торт "Бісквітно кремовий", торт "Дитячий", торт "Шалена орхідея",  торт "Кремова насолода", бенто торт, торт "Казка".

   Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тортів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.











Немає коментарів:

Дописати коментар