22 жовтня 2021 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування тортів з різних видів тіста». Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: торт "Пригоди Ельзи", торт "Шварцвальд", торт "Медовик", торт "Веселка", торт "Бісквітно кремовий", торт "Дитячий", торт "Шалена орхідея", торт "Кремова насолода", бенто торт, торт "Казка".
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
Немає коментарів:
Дописати коментар