В січні 2021року в лабораторії № 2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 23 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Приготування заварного, листового, крихтового тіста та виробів з нього».
Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні заварного, листового, крихтового тіста та виробів з нього, а саме: тістечко "Еклер", "Крокембуш", трубочка листова з кремом, Яблука в тісті, кільце заварне "Парі брест", "Язичкі листові", тістечка листові в асортименті, "паличкі листові з корицею";
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості страв;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар