середа, 27 січня 2021 р.

Лабораторно-практична робота на тему: "Технологія приготування тортів різних видів".

 В січні 2021року в лабораторії № 2  ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу»  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 23 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування тортів різних видів ».


Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування різних видів тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні тортів, а саме: торт "Наполеон", торт "Медовий", торт "Прага", торт "Бісквітний з профітролями";
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості страв;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.




Немає коментарів:

Дописати коментар