В січні 2021року в лабораторії № 2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 23 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Приготування медового, білкового,
бісквітного тіста та виробів з них"
- технології приготування тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні медового, білкового та бісквітного тіста та виробів з нього, а саме: меренговий рулет, тістечко "Павлова", подвійна меренга з кремом, бісквітний рулет "Шоколадний", тістечко "Медове", тістечко "Буше з кремом";
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості страв;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар