В жовтні 2020 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 23 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування тістечок з різних видів тіста».
Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: тістечко "Пісочне кільце", тістечко "Кошик з білковим кремом Зефір", тістечко "Кошик з фруктами та желе", тістечко "Ескімо", рулет з фруктовою начинкою та шоколадом, капкейк з вершковим кремом та ягодами, тістечко "Картопля глазурована шоколадом".
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
Немає коментарів:
Дописати коментар