вівторок, 20 жовтня 2020 р.

      В жовтні 2020 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 23 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування тістечок з різних видів тіста».

   Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: тістечко "Пісочне кільце", тістечко "Кошик з білковим кремом Зефір", тістечко "Кошик з фруктами та желе", тістечко "Ескімо", рулет з фруктовою начинкою та шоколадом, капкейк з вершковим кремом та ягодами, тістечко "Картопля глазурована шоколадом".

   Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тістечок;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.









Немає коментарів:

Дописати коментар