вівторок, 20 жовтня 2020 р.

      
В жовтні 2020 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 23 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування тортів з різних видів тіста». Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: торт "Рафаело", торт "Шварцвальд", торт "Медовик", торт "Снікерс", торт "Карамельний попкорн", торт "Зефір з фруктами".

   Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тортів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.













Немає коментарів:

Дописати коментар