15 жовтня 2020 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 23 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з них».
Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: тістечко "Берізка", тістечко "Пень кавовий", рулет з масляним кремом, рулет з фруктовою начинкою, кекс "Столичний", тістечко "Картопля глазурована", тістечко "Картопля обсипна".
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування бісквітного тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар