вівторок, 4 листопада 2025 р.

Лабораторно-практична робота з теми: Технологія приготування десертів.

 04 листопада 2025 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування десертів».


    
Здобувачами освіти були приготовлені такі десерти:
- десерт "Тірамісу";
- десерт "ОреЧізкейк";
- десерт "Пана-кота полуниця";
- десерт "Червоний оксамит";
- десерт "Шварцвальд";
- десерт "Снікерс";
- десерт "Сирний джаз";
- десерт "Лавандовий трайфл"


Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:

- технології приготування різних видів десертів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості десертів;
- декорування десертів;
-дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. 
    Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.



















Немає коментарів:

Дописати коментар