22 жовтня 2025 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування помадних, желейних, цукеркових мас».
Учнями були приготовлені такі цукерки:
- цукерка "Трюфельне тірамісу"
- цукерка "П’яна вишня"
- цукерка вафельна
- цукерка "Метеорит"
- цукерка корпусна "Праліне"
- цукерка корпусна "Шоколадна"
- цукерка "Чорнослив з горішком в чорному шоколаді"
- цукерка "FERRERO ROCHER"
- "Трюфельна"
- зефір
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування цукеркових мас та цукерок;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості цукерок;
- темперування шоколаду;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.






































Немає коментарів:
Дописати коментар