29 вересня 2023 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з них».
 Учнями були приготовлені такі вироби:  рулет "Снікерс", рулет "Орео", рулет з кремом та ягодами, рулет обсипний, рулет "Екстра", рулет вишневий, рулет "Тірамісу".
Учнями були приготовлені такі вироби:  рулет "Снікерс", рулет "Орео", рулет з кремом та ягодами, рулет обсипний, рулет "Екстра", рулет вишневий, рулет "Тірамісу".    Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування кондитерських виробів з бісквітного тіста;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результаті.







































 
 
 
 
Немає коментарів:
Дописати коментар