27 вересня 2023 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування млинцевого, пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них».
Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: пиріжки з млинчиків, печиво "Мармурове", печиво "Американське", печиво подвійне зі згущеним молоком та шоколадом, сочники з сиром, пряники, печиво "Любиме". Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.


















































Немає коментарів:
Дописати коментар