 06 жовтня 2022 року в лабораторії № 2  ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в групі № 6 за професією «Кухар; кондитер» був проведений урок виробничого навчання, на якому здобувачі освіти здобували навички по карвінгу.
 06 жовтня 2022 року в лабораторії № 2  ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в групі № 6 за професією «Кухар; кондитер» був проведений урок виробничого навчання, на якому здобувачі освіти здобували навички по карвінгу.
Педагогічне кредо "ЩОБ МАТИ ПРАВО ВЧИТИ ІНШИХ, ПОТРІБНО ВЧИТИСЯ САМОМУ"
неділя, 9 жовтня 2022 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
- 
14.11.2 018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем т...
- 
28 грудня 2018 року в лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...
- 
28 жовтня 2025 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» здобувачі освіти групи № ...


















 
 
 
 
Немає коментарів:
Дописати коментар