 12 вересня 2022 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування дріжджового  тіста безопарним, опарним способом та виробів з нього».
 12 вересня 2022 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування дріжджового  тіста безопарним, опарним способом та виробів з нього».
    Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: пиріжки з м’ясом, пиріжки з яблуками,  ватрушка з сиром, пончики з масляним кремом, булочка з маком, пиріг "Хризантема", булочка "Київська".
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
 
  
 
 
 

Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці
    Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.
 
  
 
 
 







 
          








 
 
 
 
Немає коментарів:
Дописати коментар