
Проводяться онлайн уроки теоретичного навчання з предмета "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства" на платформах Classroom, Googl Meet, з супроводом відеофільму.
Педагогічне кредо "ЩОБ МАТИ ПРАВО ВЧИТИ ІНШИХ, ПОТРІБНО ВЧИТИСЯ САМОМУ"
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
-
14.11.2 018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем т...
-
28 грудня 2018 року в лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...
-
28 жовтня 2025 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» здобувачі освіти групи № ...







Немає коментарів:
Дописати коментар