 13 жовтня 2020 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 23 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування пісочного, прісно здобного, пряничного тіста  та виробів з них».
            13 жовтня 2020 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 23 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування пісочного, прісно здобного, пряничного тіста  та виробів з них».
Учнями були приготовлені такі вироби: печиво листочок з шоколадом, печиво "Зірочка", кошик з білковим заварним кремом,  пиріг з фруктовою начинкою, сочники з сиром, пряники. 
- технології приготування пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів

















 
 
 
 
Немає коментарів:
Дописати коментар