Майстру виробничого навчання належить найбільша роль в підготовці молодого поповнення робітничого класу країни. Його завдання – дати майбутнім робітникам знання, навики і вміння сформувати їх погляди і виховати в дусі потреб теперішнього часу.
16 травня 2018року здобувачі освіти групи №4 вийшли на виробничу практику на підприємства ресторанного господарства. Виробничу практику здобувачі освіти проходять на основi договорів (угод) укладених між підприємствами ресторанного господарства та ДНЗ "Київським обласним вище професійним училищем харчових технологій та ресторанного сервісу". Це підприємства, які застосовують передові, сучасні технології, оснащені сучасною технікою у яких працюють кваліфіковані та досвідчені спеціалісти - адже високий рівень професіоналізму надають саме фахівці базових підприємств ресторанного господарства. Також здобувачі освіти можуть самостійно, з дозволу майстра в/н, підібрати для себе місце проходження практики. Договора були заключені з такими підприємствами:
1. ТОВ "Pizza House"
2. ТОВ "Сейко" "Япона хата"
3. ТОВ "Руккола"
4. ТОВ "Антарес-2016" "Пузата хата"
5. Кафе "L-Kafa"
6. Кафе "Тінк"
7. ФОП "Арделян"
8. ФОП "Кортішко" "Печена картопля"
9. ТОВ "Salateira"
10. ПП"Мамаєва слобода" ресторан "Шинок"
11. Піцерія "Mister Cat"
12. ФОП "Рубіс" "Bestia"
13. ТОВ"Так і Було" "Япона хата"
14. ТОВ "Світанок"
15. Кафе "Паста-Баста"
На підприємствах були створені всі умови для проходження виробничої практики.В період практики я, як майстер виробничого навчання контролюю, спостерігаю та аналізую роботу здобувачів освіти. За цей час допомагаю здобувачам освіти, перевіряю щоденники, а також здійснюю виховні бесіди. Спілкуючись з керівниками я дізнаюся про результати роботи здобувачів освіти, і мені приємно чути позитивні відгуки.
Немає коментарів:
Дописати коментар